Mandag, 26. Juli 2021 klokken 14:49:34
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

besøkende siden 05. mars 2021

Separator

Her kommer mitt personlige synspunkt på kristendommen:

Da jeg var ung, så regnet jeg meg som en personlig kristen. Jeg var aktivt med i flere grupper arrangert av kirken, og jeg er dessverre både døpt og konfirmert i kirken. Etter hvert som jeg ble eldre, så innså jeg hva det vil si å være kristen, og hvordan du skal leve. Da fant jeg ut at jeg ikke lengre ville være kristen. Grunnene for dette er følgende:

Da jeg var 15 år gammel, så ble jeg sammen med naboen min. Hun hadde hyper-kristne foreldre, og det var VELDIG begrenset hva vi fikk lov til å gjøre. Jeg fikk ikke lov til å ha besøk av henne hvis jeg var alene hjemme. Hun kunne ikke overnatte hos meg. Vi kunne ikke ha sex sammen før vi var gift. Alt dette synes jeg er TÅPELIG. Jeg synes ikke at kirken skal bestemme hvordan folk skal leve med kjærester.

Kirken har ikke rom for homofile/lesbiske samboerskap, jeg er ikke homofil selv, men jeg mener at også homofile/lesbiske skal ha anledning til å inngå samboerskap. Jeg synes det er galt og forkastelig at kirken fordømmer homofile/lesbiske.

Kirken har overhodet ikke rom for abort. Jeg er enige i at dette ikke skal brukes som prevensjonsmiddel, men jeg mener at hvis damen er blitt voldtatt, eller hvis svangerskapet er til fare for kvinnens liv, så må det kunne være mulighet for å ta abort.

Kirken vil ikke at folk skal drikke alkohol. De vil helst at vanlig øl skal selges på vinmonopolet. Jeg synes at det er forkastelig at kirken skal prøve å bestemme at folk ikke skal drikke alkohol og hvor de skal få kjøpt det hvis de plent må ha det. Jeg synes at det må bli opp til hver enkelt om de vil drikke alkohol. Personlig så skulle jeg gjerne ha sprengt vinmonopolet i lufta, og begynt å kjøpe øl/vin/sprit på bensinstasjoner. Jeg synes også at aldersgrensen for å kjøpe øl/vin burde vært 16 år, og 18 år for sprit.

Kirken er veldig opptatt av hva som er synd. Jeg synes ikke noe om at andre skal bestemme hva jeg skal gjøre og ikke gjøre. Jeg liker ikke ordet "synd". Det får mange mennesker til å føle dårlig samvitighet når de gjør noe som de synes er helt greit, men som kirken definerer som synd.

Jeg bodde rett i nærheten av Østenstad kirke. Hver eneste søndag, flere ganger daglig så måtte de plent ringe med denne helvetes kirkeklokka si. Det gjorde skikkelig vondt i ørene mine å høre på dette, og i tillegg så pleide jeg å sove når de ringer. Jeg synes det er galt at kirken skal plage mennesker som ikke går til gudstjeneste med denne klokkeringingen.

Jeg avslutter her med "den lille bibel" Johannes 3.16:

For så høyt har Gud elsket verden at han ga oss sprit og narkotika, for at hver den som ikke tror på han, skal gå fortapt og brenne i Helvete!

Religion