0.png2.png0.png1.png4.png3.png
I dag18
I går25
Denne uken74
Denne måneden18
Totalt antall besøkende:20143

  • Din IP adresse: 44.192.38.49
  • Din nettleser: Unknown
  • Versjon:
  • Ditt operativsystem: Unknown

Antall besøkende nå:

6
Online

onsdag 01. februar 2023 12:49
Joomla Social by OrdaSoft!

Google Translate Widget by Infofru

Author Site Reviewresults

Kjell Elvis1Psykiatrisk Dagsenter i Flekkefjord arrangerte en vårkonsert onsdag 13.5.2009. Artistene var Elvis imitatoren Kjell Elvis fra Lyngdal samt Glenn og Mads Elias Tønnessen fra Flekkefjord. Det var en meget fin dag å arrangere konsert, sola skinte og det var varmt.

 

Jeg gledet meg selvsagt mest til å høre Kjell Elvis synge, jeg hadde hørt at han var kjempeflink til å synge. Jeg ble overhodet ikke skuffet! Kjell Elvis kunne virkelig synge! Jeg hørte forskjell på han og originalen, men han er den beste Elvis imitatoren jeg har hørt. Han ser ut som originalen også. Han flørtet med flere av tilskuerne og hoppet og danset på scenen slik som Elvis gjorde. Det var litt av en forestilling han holdt.

Kjell Elvis er opptatt av samfunnet rundt seg, og har engasjert seg i et barnehjemsprosjekt for lidende barn i Burma. Mange tror at man blir veldig selvopptatt av å være så kjent og ettertraktet som det Kjell Elvis er, men det stemmer ikke når det gjelder han.

Glenn og Mads var også veldig flinke til å synge og spille på keyboard. Mads er bare 12 år gammel, men en kløpper til å synge og spille. Det var en nytelse å høre på de to. Det eneste som var dumt, er at jeg trodde vi bare skulle høre Elvis låter og kanskje noen popsanger. Det ble selvsagt også sunget det, men det var altfor mye kristen musikk. Man skulle tro at man var i en gudstjeneste, men dette var en konsert. De låtene likte jeg overhodet ikke, men resten var helt topp.

Alt i alt så var dette en meget vellykket konsert som jeg kommer til å huske lenge.

 Kjell Elvis1

Kjell Elvis2

Kjell Elvis3

Kjell Elvis4

Webredaktør for denne hjemmesiden er Thor Eric Vågen Jægtnes.

Mal laget av Thor Eric Vågen Jægtnes

Copyright © 2022 Thor Eric's Hjemmeside. Alle rettigheter reservert.