0.png2.png0.png2.png7.png0.png
I dag0
I går24
Denne uken0
Denne måneden145
Totalt antall besøkende:20270

  • Din IP adresse: 3.93.74.25
  • Din nettleser: Unknown
  • Versjon:
  • Ditt operativsystem: Unknown

Antall besøkende nå:

1
Online

mandag 06. februar 2023 00:36
Joomla Social by OrdaSoft!

Google Translate Widget by Infofru

Author Site Reviewresults

Psykiskehelsetjenester1Da jeg flyttet til Flekkefjord kommune, så hadde de som jobber i Psykiske helsetjenester ønske om at jeg skulle lage en hjemmeside for dem. Jeg begynte med dette arbeidet noen måneder etter at jeg kom.

 

Det har vært en lang prosess, hjemmesidene var bare planlagt da jeg kom. Jeg måtte altså bygge opp denne hjemmesiden helt fra bunnen av. Først samlet jeg inn informasjon, så begynte jeg å tenke litt på hvordan denne hjemmesiden skulle se ut. Jeg så for meg en nettside som skilte seg ut fra hjemmesider flest og lagde først et utkast som ble for ”levende” for administrasjonen i kommunen. Jeg måtte derfor lage alt på nytt.

En ting som er sikkert her i Flekkefjord, er at ting går veldig sakte. Det har tæret på meg å møte så mange hindringer og utsettelser i dette arbeidet, og en stund lurte jeg faktisk på om jeg orket å fullføre dette arbeidet. Jeg gikk så noen runder med både meg selv, og primærkontakten min for å finne ut av om denne hjemmesiden ble en realitet. En annen utfordring jeg møtte, var at hjemmesiden skulle ha en bestemt bredde. Før kunne jeg ikke så mye om css, men dette måtte jeg lære meg nå. Den største utfordringen var å få bloggen til å ha den bredden vi ville. Dette var spesielt vanskelig, fordi blogg malene til de som leverer webhotell og domenenavn til oss, er forhåndsdefinert med en bredde. Selve bloggen ligger ikke på vårt område, så jeg måtte finne ut av hva jeg skulle gjøre. Nå fungerer den slik vi vil.

Jeg er ikke den som gir seg så lett, så jeg bestemte meg for å ikke la denne trege kommunekvernen ta motet fra meg, men heller se utfordringene og mulighetene denne jobben kunne gi meg. Jeg er ennå ung, og har tenkt å bli gammel her i Flekkefjord. Derfor hastet det ikke så veldig for meg å få denne nettsiden ut på nett.

Endelig, etter snart et år med mye arbeid og frustrasjoner, så er hjemmesiden til Psykiske helsetjenester i Flekkefjord kommune lagt ut på internett! Det viser seg nok en gang at det lønner seg å ikke gi opp håpet og drømmene når man møter motgang, men bare stå i det og ikke miste troen på at det blir realisert.

En ting som er bra her i Flekkefjord kommune er at alle nettsider som skal publiseres må ha en webmaster og en ansvarlig webredaktør. Dette kunne kanskje Bærum kommune ha lært litt av. Denne ordningen er bra, fordi det er med på å kvalitetssikre det som står på siden.

For å se på denne hjemmesiden, kan du gå inn på Flekkefjord kommunes hjemmeside, http://www.flekkefjord.kommune.no Her klikker du på helsetjenester i nettsidens hovedmeny på venstre side, og så kommer det fram en link til det som står på kommunens nettside om Psykiske helsetjenester.

Så vidt meg bekjent, så er Psykiske helsetjenester i Flekkefjord kommune Norges første kommune som har fått en egen hjemmeside for Psykiske helsetjenester i kommunen, laget av en bruker selv. Dette er jeg litt stolt over. Det er brukermedvirkning i praksis.

Webredaktør for denne hjemmesiden er Thor Eric Vågen Jægtnes.

Mal laget av Thor Eric Vågen Jægtnes

Copyright © 2022 Thor Eric's Hjemmeside. Alle rettigheter reservert.