Joomla Social by OrdaSoft!
en

Det er med et tungt hjerte at jeg må meddele Fellesblekka sine lesere at jeg slutter i redaksjonen. Grunnen til at jeg slutter, er at jeg flytter til Flekkefjord. Jeg hadde i utgangspunket tenkt å jobbe med Fellesblekka i mange år til, men noen ganger må man komme seg videre i livet. Det har vært et svært vanskelig valg.

Jeg kommer til å fortsette med internettsidene til Fellesblekka, og av og til så vil jeg levere et innlegg eller to.

Det har for meg vært en svært givende og lærerik jobb å være med i redaksjonen til Fellesblekka. Jeg kommer virkelig til å savne og skrive fast i Fellesblekka, og jeg håper at det har vært interessant for noen det jeg har skrevet til nå.

Jeg skal som sagt flytte til Flekkefjord, og der har jeg tenkt å jobbe som systemadministrator for datamaskinen på Aktivitetshuset i Flekkefjord. På sikt har jeg tenkt å prøve å få Flekkefjord kommune interessert i å gi ut en avis som ligner på Fellesblekka.

Fellesblekka har for meg vært en viktig prosess for å komme videre i livet. Nå er tiden inne til å si tusen takk for alt jeg har opplevd i denne jobben, og en særlig takk til alle som jobber på Stabekk aktivitetshus for at dere har tatt så godt i mot meg. Jeg ønsker dere alle lykke til videre!