0.png1.png5.png2.png6.png9.png
I dag12
I går25
Denne uken77
Denne måneden592
Totalt antall besøkende:15269

  • Din IP adresse: 44.210.237.158
  • Din nettleser: Unknown
  • Versjon:
  • Ditt operativsystem: Unknown

Antall besøkende nå:

1
Online

torsdag 29. september 2022 17:59
Joomla Social by OrdaSoft!

westlifeJeg har begynt å få sansen for Westlife etter at jeg har hørt to av låtene deres, ”You are so beautifull”, og ”If i let you go”.

 

Den førstnevnte synes jeg er en utrolig vakker kjærlighetssang, og jeg har brukt den som musikk på en film jeg lagde selv til en kjæreste. Teksten er lite variert, men jeg synes den er en av de vakreste kjærlighetssangene jeg har hørt. Jeg blir helt på gråten når jeg hører den, og tenker på mitt livs kjærlighet. Jeg skulle bare ønske at jeg kunne spille den på piano og synge den.

”If I let you go” er en fin sang, som to filmstudenter som var ansatt i Coop Mega på Sortland har brukt i musikkvideoen som de lagde for Coop Mega, som en avskjedsgave når de sluttet for å studere videre. De to mennene kaller seg for Megaboyz. Den musikkvideoen var en av de mest populære i Vesterålen i slutten av 2007. Da jeg så den videoen, så trillet tårene. Det var tydelig at de to mennene var glad i jobben sin, og følte at de måtte ta et vanskelig valg. Da jeg så den videoen, trodde jeg at det var Megaboyz som hadde skrevet den, men nå vet jeg at det var Westlife.

 

Webredaktør for denne hjemmesiden er Thor Eric Vågen Jægtnes.

Mal laget av Thor Eric Vågen Jægtnes

Copyright © 2022 Thor Eric's Hjemmeside. Alle rettigheter reservert.