0.png1.png6.png9.png2.png5.png
I dag5
I går38
Denne uken92
Denne måneden830
Totalt antall besøkende:16925

  • Din IP adresse: 18.207.136.189
  • Din nettleser: Unknown
  • Versjon:
  • Ditt operativsystem: Unknown

Antall besøkende nå:

2
Online

onsdag 30. november 2022 04:29
Joomla Social by OrdaSoft!

Google Translate Widget by Infofru

Author Site Reviewresults

foto6Jeg er en ikke-religiøs etnisk norsk mann på 36 år. Jeg har fulgt med på konflikten som er oppstått etter at den kristne avisen Magazinet, og flere andre aviser trykket karikatur-tegninger av profeten Muhammed. Jeg har sett på tegningene, og uten å være verken kristen eller muslim, så skjønner jeg at muslimer føler seg såret.

Nå skal jeg være trykke og ytringsfrihetens første forkjemper, men jeg kaller ikke det for "ytringsfrihet" eller "trykkefrihet" når en kristen avis trykker blasfemiske tegninger av den muslimske profeten Muhammed, fordi de vil vise at vår Gud er større enn muslimenes. Jeg tror ikke at hvis jeg trykte tegner av Jesus i seksuell samvær med en homofil mann fordi jeg var satanist så ville Magazinet godta disse tegningene, og le av dem i ytrings- og trykkefrihetens navn. Nei da ville det bli skreket høyt om blasfemi. Jeg vil gjerne si unnskyld og uttrykke forståelse på det norske folks vegne, til alle muslimer som rettmessig føler seg såret.

Når dette er sagt, så vil jeg komme med en bønn til militante muslimske terrorister: Vær så snill, slutt med alle voldelige aksjoner mot Norge og Danmark. Slutt å krenke vår fred og våre landssymboler! Hør på alle de fornuftige imamene deres, som oppfordrer til fredelige løsninger på problemet. Vi kan ikke tolerere flere voldelige aksjoner mot Nordmenn og norske mål! Det er helt og holdent uakseptabelt. Dere vil ikke at vi nordmenn skal generalisere muslimer, og stemple dere alle som terrorister, så slutt med å generalisere Nordmenn som blasfemiske fiender av Islam, når det er noen få aviser som har trykket disse tegningene. Rett hatet mot avisene som trykker dette, ikke mot Nordmenn generelt. Til norske høyreekstremister vil jeg si: Ikke hat alle muslimene som folkeslag, det er bare et fåtall som gjennom sine ekstreme uttrykksformer dessverre ødelegger for et helt folkeslag. Ikke la oss svare hat med hat. Ikke la oss nedverdige oss til å generalisere muslimene, slik noen muslimer gjør med oss. La oss være gode forbilder for hvordan en så alvorlig konflikt kan løses på en best mulig måte for alle parter. La oss arrestere og fengsle de muslimer som faktisk erklærer krig mot Norge, og utsetter oss for rene krigshandlinger, og la oss komme resten i møte og løse dette på en fredelig måte. Ingen liker at deres religion blir latterliggjort eller krenket. Det er de som utgjør en trusselbilde mot Norge, ikke fredelige muslimer. Til muslimer og kristne: Vær så snill, la oss legge dette bak oss, og gjennom dialog komme fram til hvordan vi kan leve i fred med hverandre! Det finnes nok av andre problemer som verden må løse sammen, så vi trenger ikke noe slikt som splitter oss mennesker. Det burde høre fortiden til!

Webredaktør for denne hjemmesiden er Thor Eric Vågen Jægtnes.

Mal laget av Thor Eric Vågen Jægtnes

Copyright © 2022 Thor Eric's Hjemmeside. Alle rettigheter reservert.